lørdag 6. februar 2010

Mannskapsliste
Gro- marinbiolog og har seilt mye og langt, har egen seilbåt som hun prøver å holde flytende. Til tider å finne på forskningsskip i Barentshavet. Hundre prosent sikker på å bli med.


Bea- Linken mellom Gro og Janna. Hun er vår kuleste kompis som trolig blir med langs norskekysten. Har seilt med Janna i Kroatia og med Gro på Vestlandet. Hun er den beste matrosen, alltid med skipperlua på snei.

Agnar- er trolig med. Han er nordlenning, glad i å være ute, på ski og har hatt egen seilbåt ett år. Er flink til å mekke, sier Gro. Han er kompis av Gro, og jeg har foreløpig ikke møtt han.

Even Dromnes- han vil vi gjerne ha med, men han er særs opptatt med å jobbe som ultrasjefskontrollør på Tjeldbergodden og driver gård på Dromnes. Har egen fembøring, og er alltid like blid:) Janna kjenner han fra seilas med den hundre år gamle redningsskøyta "Stavanger".

Nina- Blir kanskje med, Janna gav henne skyss da hun haiket på Kvaløya etter klatretur. Nå er hun i Afrika, har ikke mye seilerfaring, men er en tøff jente. Vi seilte sammen tilbake fra Karlsøyfestivalen i Troms.

Mattias og Charlotte - svenske kompiser av Nina, som også er svensk. De har ingen seilerfaring, men er sugne på seiltur.
Nikki fra Fredrikstad- Jannas kompis fra Frankrike og vi har seilt sammen i Hellas som kaptein og co kaptein. Han er usikker på om han vil og kan bli med.

Henrika fra Finnland: Janna møtte henne i Tromsø, og de var på toppturer sammen. Kul jente som har syklet til Asia og langs hele Sør-Amerika.

Janna: Ble født i en 77 fots kutter i Portugal, og seilt egen VG jolle fra jeg var sju år. Har aldri seilt lenger enn to uker i strekk, men elsker å være på sjøen. Eier av "Arvida" sammen med kjæresten Krille.

Konklusjon: Foreløpig bare Gro og Janna som er sikre mannskap. Agnar er rimelig sikker han også, hører jeg rykter om, blir kul å møte deg og høre! Det er veldig fint om folk sier fra helt sikkert om de kan være med eller ei. For å være med i fire uker, koster det også 2000 kroner pluss at vi deler på diesel, mat og havneutgifter.

3 kommentarer:

  1. Det blir bra å få spikra mannskapslista og ikke minst sette en avreisedato! Da kan vi ha nedtelling på bloggen, johooo!

    SvarSlett
  2. Jeg stemmer litt på 17.april. Fint med vår/vinterseilas. Ka du tru? Hilsen Janna, ikek Christer, bare innlogget som Christer

    SvarSlett
  3. @Christer/Janna: 17. april er veldig tidlig, men kan bli bra. Da er vi kanskje til og med tilbake til hipp hurra, pølser og is.

    SvarSlett